Sandhya Lindgren: Adopterade måste få veta sanningen om sitt ursprung

Sandhya Lindgren
Talesperson för Indienadopterade

När 6700 barn adopterades från Indien till Sverige kan oegentligheter ha förekommit. Svenska myndigheter underlåtit att se till att regler efterföljs. Nu krävs en oberoende utredning och statliga bidrag till adopterade som vill söka efter sina rötter.

Läs mer, DN Åsikt

Medförfattare: Victoria Holmgren (talesperson), Emma-Noora Ullasdotter och Jyothi Bousle Svahn.
Undertecknare: Sandhya Lindgren, Victoria Holmgren, Jyothi Bousle Svahn, Tove Aruna Soljevik, Emma-Noora Ullasdotter, Christan Hagård, Jessica Lindhér, Chandra Sjölin, Mikael Persson, Sara Sonali Quick, Anna Shantsheela, Rebecka A Sand, Christopher Georgsson, Nandini Burman, Zara Kjell, Mariah Kemler, Cecilia Gustafsson, Christina Orrebo, Sara Andersson Khattak, Molly Uddenberg, Nicole di Zazzo, Tina Rehdin, Henrik Alvstråle, Halima Tranemyr, Marcus Leijman, Lisa Hellmark, Dipti Forsberg, Fredrik Baeckstrom, Mattias R Ekström, Erika Larsson, Kristina Berggren, Nina Ohralnder, Kristina Kuppamal Kullenberg, Rama Forsberg, Sanna Sevika Hansson, Cecilia Bergstrand, Sofia Dahnelius, Jessika Edetun Falk och Arun Dohle, organisationen Against Child Trafficking.